//Miss Zheniie !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! Hope you have a wonderful day! :D


Advert!



Bigfoots!




Instagram!


Instagram


Facebook

Seah Wan Cheng

Create Your Badge




The quiz mei hui ask me to do..

name 20 ppl ppl u can tink of at e top of ur head. don read e Q's below b4 u write n tag 5 ppl to do.

1. Shieh hung
2. Jamine
3. Mei hui
4. Jiaming
5. Kai kwee
6. Kai ming
7. Elaine
8. Kiwi
9. Michelle
10. Keng Fatt
11. Wei Cai
12. Alice
13. Ellona
14. Anna
15. Joyce
16. Jason koh
17. Jason
18. Jia yi
19. WAWA
20.Yi liang

Q1. when did u meet no.14?
Ans: Last Year

Q2. What would u do if u nv get to meet no1.
Ans: hmm?? don wait for e chance! but create one!

Q3. wat would u do if no.20 and no.9 dated?
Ans: WOW... Tats e greatest 'jiqi' i will tink of.

Q4. did u ever like no.19?
Ans: Wow.. As a shi di.

Q5. would no.6 n 17 will make a good couple?
Ans.WOW.. they are both guy.. so i don tink tat will happen..lolx

Q6. describe no.3
Ans: Wow.. Mei hui, she is a good fren.. my dearest darling.. like to smile n laugh alot.. kai xin gou.. but like to keep sercet. Pretty lady also.. love her lots!

Q7. DO u tink no.8 is attractive?
Ans: WOW.. it's kiwi.. haha ofcos she is attractive.. every job has a guy attrated to her.. e.g Ben from maybelline, A camera guy..

Q8. Do u knw any of no.12 family?
Ans: OFCOS.. i know ALL OF THEM.. they r also my 3rd family.. haha

Q9. wats no.8 fav?
Ans: oh.. kiwi again.. Hot pink, kawaii tink, pink psp anytink tat is PINK

Q10. wat would u do if no11. confess to u?
Ans: LOL!!!!! i will laugh to death.

Q11. wat lang. does no.15 speak?
Ans: Eng, chinese maybe abit of hokkien?

Q12. how old is no.16 nw?
Ans: 19

Q13. When is e last time u tok to no.13?
Ans: wow quite long.. i don really remember... few months?

Q14. Whose no.2 fav band/singer?
Ans: wow... Jay chou?

Q15. would u date no.4?
Ans: lol.. ofcos! is just up to u tink which jiaming is it? Or i am already dating wif him?? hahah

Q16. would u date no.7?
Ans: Wow.. ofcos... my galfren.. haha

Q17. is no.15 single?
Ans: yup

Q18. wat is no.10 last name?
Ans: Tan?

Q19. wat sch does no.3 go?
Ans: Bishan Ite same as me

Q20. where does no.6 live?
Ans: Yishun

Q21. wats ur fav tink abt no.5?
Ans: hmm... funny?

Q22. have u seen no.1 naked?
Ans: lolx.. wat a Q.. nah.. but no.1 bf skin me alive. lol

JASMINE
MEIHUI
SHIEH HUNG
KIWI
WAN YING

PLS DO TIS.Thanks